Buzzzle - communicatie en participatie   Linkedin  Twitter    
    HOME       DIENSTEN       TEAM       PUBLICATIES       REFERENTIES       CONTACT    
           
         
         
         
         
   

Team

Wij zijn Rico en Kristel en samen zijn we Team Buzzzle! We werkten voor het eerst samen in 2015, toen we allebei voor het Servicecentrum Drechtsteden werkzaam waren en onze standplaats de gemeente Sliedrecht was. Gezamenlijk hebben we die gemeente online op de kaart gezet; we hebben een nieuwe website ontwikkeld en de social media strategie bepaald. En met succes: de website werd goed gewaardeerd door inwoners en op social media wisten we in korte tijd een grote, zeer betrokken community op te bouwen.

Onze ervaringen mochten we daarna delen met vakgenoten uit heel het land, soms via artikelen op de website Frankwatching.com, soms in een gesprek en soms op een congres. In die periode werden de eerste plannen gesmeed voor een eigen bedrijf dat (semi-)overheidsorganisaties adviseert en ondersteunt bij effectieve inzet van online communicatie en participatie. Na vele mooie brainstorms en af en toe een glaasje wijn, was het in december 2017 eindelijk zo ver: Buzzzle werd officieel opgericht! Inmiddels hebben we brede ervaring opgedaan in diverse soorten (semi-)overheidsorganisaties. Check snel waar!

 

Over RicoRico den Boer

Overheid en communicatie lopen als een rode draad door de carrière van Rico. Nadat hij zijn propedeuse Journalistiek behaalde, stapte hij over naar de opleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan als publieksvoorlichter bij de CDA Tweede Kamerfractie. Later was hij daar nog persoonlijk medewerker van de Kamerleden Sabine Uitslag en Mona Keijzer.

Toch bleef het communicatievak trekken, dus maakte Rico de overstap naar de GGD Zuid-Holland Zuid als communicatieadviseur voor o.a. een aantal gezonde leefstijlprojecten. Bij de GGD stelde hij verder het persbeleid en het social media beleid op.

Na ruim anderhalf jaar vertrok Rico naar het Servicecentrum Drechtsteden (SCD), waar hij senior adviseur communicatie voor de gemeente Sliedrecht werd. Op dit moment vervult hij - naast zijn werkzaamheden voor Buzzzle - binnen het SCD de functie van senior adviseur online communicatie, waarbij hij zich vooral bezighoudt met online projecten en strategieën (websites & social media).

Kristel WitvlietOver Kristel

Kristel heeft na haar opleiding Marketing en Communicatie een aantal jaren in Azië gewerkt. Daarna heeft zij bij zowel profit-organisaties als non-profitorganisaties ruimschoots ervaring opgedaan in het communicatievak. Social media was altijd zeg maar echt haar ding, er is geen opleiding of masterclass die ze niet heeft gevolgd.

Die kennis en ervaring bleek een goede opstap naar zelfstandig professional. Sinds 2011 werkt ze met name bij gemeenten en andere (rijks)overheidsorganisties. Kristel is enthousiast, gedreven en vooral creatief. Dat komt tot uiting in diverse offline en online campagnes.

   
         
           
   

Meer weten?

Benieuwd wat Buzzzle voor jouw organisatie of instelling kan betekenen? Maak een keuze uit onze diensten!

Kom in contact    Abonneer je op de buzzzle nieuwsbrief

Adres

Korporaal 17, 4208 AN Gorinchem

Email

info@buzzzle.nl

Telefoon

06 - 51 77 75 06 (Kristel)

Telefoon

06 - 20 43 45 70 (Rico)

KVK

70287856

BTW-ID

NL002035887B02

Twitter

Volg ons op Twitter

Linkedin

Volg ons op Linkedin